KernTalentanalyse

"Als je de KernTalenten hebt om een appel te worden, word dan die lekkere, zoete, dikke, sappige, knapperige en blozende appel. Probeer niet wanhopig een peer te zijn."

~Daniëlle Krekels ~


De KernTalenten-methode werd ontwikkeld door Daniëlle Krekels en bewees intussen al uitgebreid haar waarde. 

De vragenlijst werd reeds wetenschappelijk gevalideerd. Wie hierover graag meer leest, verwijs ik heel graag door naar "www.coretalents.eu" 


Waar het in essentie op neerkomt is het volgende:

KernTalenten = Aard + Potentieel + Intrinsieke Motivatie


Met een KernTalentenanalyse

  • krijg je genuanceerd zicht op je Karakter of 'zijn' + Talenten of 'zullen kunnen' + Motivatie of 'willen'
  • weet je direct wat je drijft, energie geeft of kost en wat je waarden zijn
  • sta jij als mens centraal, niet het systeem
  • word je niet in een hokje geduwd en ben je geen type
  • kan je levenslang aan de slag met je verslag om gelukkiger te zijn in je werk, relaties, persoonlijke en professionele ontwikkeling ...


Deze methode is in alle opzichten uniek en vernieuwend, maar bovenal is ze vooral bijzonder logisch. Dit maakt de KernTalentanalyse een super interessante tool, zowel individueel, voor koppels alsook voor diverse groepen/teams/leidinggevenden/...


Je kan me terugvinden op https://coretalents.eu/nl/analyst/jacobs-sarah


KernTalentenanalyse


KernTalentenontdekking + diepte-interview. Een grondigere analyse van hoe je KernTalenten tot nu toe tot uiting kwamen, welke misschien nog latent aanwezig zijn en uitgebreid advies over preventie van burnout, demotivatieniveau etc.

 € 275

Verslag


Uitgebreid verslag waarin je een overzicht kan vinden van al je KernTalenten (sterk, half en klein) met bijhorende uitleg en heel wat extra koppelingen/combinaties die eveneens gekoppeld worden aan je levensverhaal tot nu toe. 

 € 75

Copyright © All Rights Reserved